060 0 760 770

PONEDELJAK - PETAK 09:00-17:00

Traženi sadržaj ne postoji na ovom sajtu. Ovde se možete vratiti na prvu stranu sajta.

Stomatološka ordinacija "Moja zubarka" otvorena je 10.10.2011. godine. Nalazimo se u centru Niša, u Dušanovom bazaru, kula, drugi sprat, lokal 213. Prijatan ambijent i doktorka sa višegodišnjim iskustvom učiniće da Vam posete stomatologu ne budu neprijatne i bolne i da iz ordinacije izadjete nasmejani i zadovoljni.


Vlasnica ordinacije, dr Sanja Stanković Mičić je Stomatiloški fakultet završila u Nišu, treća u svojoj generaciji, sa prosekom 9,7. Za vreme studija je bila demonstrator i proglašavana za studenta generacije više puta. O njenom kvalitetu govori i podatak da je bila stipendista Fondacije za mlade talente. Posle diplomiranja je više godina radila u jednoj privatnoj praksi u Leskovcu, sve do otvaranja sopstvene ordinacije.

 

Neka Vaš osmeh zablista! Ko kaže da kada boli zub mora da boli i novčanik. U našoj ordinaciji možete dobiti vrhunsku uslugu po izuzetno povoljnim cenama. Dođite i uverite se sami.

Zakažite pregled i konsultaciju

Prevencija je ključ oralnog zdravlja, zato zakažite pregled i konsultaciju.

Moja zubarka

Stomatološka ordinacija "Moja zubarka" otvorena je 10.10.2011. godine. Nalazimo se u centru Niša, u Dušanovom bazaru, kula, II sprat, lokal 213.

Detaljno

Usluge

U našim tretmanima fokusiramo se na celokupno stanje usta, zuba i desni. Naš cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i Vašu porodicu kroz prevenciju.

Detaljno

Radno vreme

Ponedeljak, četvrtak i petak:

09:00 - 17:00

Utorak i sreda: 11:00 - 19:00

Detaljno

  • Dentalni turizam

    Dentalni turizam je dobar način da svoje stomatološke probleme rešite po izuzetno pristupačnim cenama. Stomatološke usluge u svetu su mnogo skuplje nego u Srbiji i dolazak kod nas sa cenama puta,...

    Opširnije...

  • Šta videti u Nišu

    Niš ( rimski Naissus) nalazi se na raskrsnici puteva koji spajaju Evropu i Bliski istok i od davnina važi za kapiju Istoka i Zapada.Postoje brojni istorijski spomenici iz raznih istorijskih epoha...

    Opširnije...